Sebelum Di Ijab Kabul Kan...

Wednesday, January 9, 2013

Adoiyaa...... kelam kabut di buatnye ...Majlis pernikahan merangkap knduri kawen tinggal lg 2 mgu dri skrg . Satu hapak pon x ready lg . Dari brg hntaran smpai la baju nak pkai masa majlis akad nikah . Dulu mmg berseni2 jari jemari mnyiapkan brg2 hntaran pkhwinan pertama aku & brg hntran Schenna kawen . Maklum la masih teruja . Nie dah jd pengantin basi , mau keras kematung nak meng decorate mende alah nie .

Dah la aku nie gatai2 pie bg tema PINK .. Haa ... amek ko mau payah nak sponsor baju Abah & ank2 . Seb baik jumpe kaler PINK utk ank2 , cume baju abah je payah sikit . Pepe baju aku nak pkai masa majlis akad nikah dah siap di tempah , cume nak beading la plak ...Mau 2 mgu nie aku jd burung antu siap kan semua nie .

 
 
  • baju nie la yg nak di pakai . Simple je tp tgu la aku tmbah bead sikit2 . Ha amek ko merelap relip sat gi .

  • saje je nak tayang baju nie sbb tempah sekalikan
  • Ha. ... nie dia brg2 hntran yg nak di decorate . Td kelam kabut pie cari bahan2 dia . Poning aku nak wat pattern mcm mana .
 Korang nak tgk hasil nye tgu lg 2 mgu dari skrg yea sbb pasnie cheq makin bz la jd burung antu siapkan semua nie



 .