He he he eeiii..sudah ku duga

Wednesday, November 10, 2010

Ari nie Ibu bwk Abang gie klinik sbb dah baper ari idung tu berkerak & mlm2 pon dah berdengkur mengalahkan org tua jer...suhu badan pon dah panas.
Alang2 tue mmg check Ibu sekali sbb dr smlm lagi asik cherry berry & memulas jer peyot nie..nak sapu minyak angin x berani..takut Adik mengarok plak kat dlm tue..Sambil2 tu scan sekali la...ingat kan dah masuk 8-9 bln bru nak scan..tp di sbbkan peyot yg wat hal & Adik pon bukan main lasak lg kat dlm tu, Ibu pon mintak Dr Shahrul Azam scankan..main bola ke main masak2 Dik???
So..selama nie colleagues Ibu asik dok tanya, meneka & scan sndiri peyot Ibu..Yg ckp "boy" la..yg ckp "girl" la..Hehe..pandai2 je dia org nie kan Adik. Ibu pon x teruja sgt la kali nie jantina Adik..bg Ibu "Boy" ke "Girl" ke x kisah..yg penting sihat & sempurna. Babah mmg nak Adik kuar "Girl" pon..biar cukup sepasang katanyer..
Tapi jauh di sudut hati Ibu...Ibu dapat rasakan jantina tu..Harap2 tekaan Ibu tepat walaupon Dr Shahrul Azam kata jgn caye 100% di sbbkan kedudukan bayi & tali pusat tu..
Bagi Ibu...arap2 Adik kuar nanti biar  mcm Abang yea...dgn rambut kinting



Bulu matanyer lentik & bulat...
Murah dgn senyuman yg manis & chubby kan...





Dan akhirnyer.......instinct seorg Ibu tu mmg kuat....Walau pon Ibu x mengharap jantina aper yg kuar tp sedikit sbyk antara Ibu & Anak..(hnya Ibu yg dah hamil jer dpt rasakan perasaan yg cukup indah ini). ..So..sesaper yg merancang x nak anak lg tu cepat2 la yea...Indah sgt saat2 bila kite bwk anak yg didlm peyot tu & saat2 melahirkan..
Skrg Babah x nak tau lg kan jantina Adik..nak surprise konon2nyer...So, Ibu pon zip je la mulut nie..Hehehe..kite tunggu bila sampai masa Adik kuar nanti yea...kite tgk..saper yg tekaannyer tepat. 

1 comments:

Hanim Najib said...

pssttt..ibu bgtau laa maklong..maklong x saba nk tau nih.agak2 geng sape laa eh..kakak dina ke abg ayesh..