Hi Hi Bye Bye...

Saturday, December 11, 2010

Short scene tp cukup padat utk menunjukkan pompuan nie tak bfikir panjang klau nak keputusan tmasuk la aku hik hik hik...

Seorg lelaki mnunggu kekasih hatinya di sebuah restoran dgn penuh harapan & senyuman yg bseri2 sambil menjeling sesuatu di dlm kocek kot nye...(aku igt dia mesti dok jeling kotak cincin nak melamar gepren dia tu kan...)

Bile gepren nie sampai je terus si bopren nie seluk dlm kocek kot dia..x sempat si bopren nie nak kuarkan brg tu...si gepren nie terus ckp dia x perlukan bopren nie lagi & x perlu la si bopren nie susah2 nak melamar dia.dia ckp mereka dah x serasi la..family si lelaki x leh terima dia & dia pon x leh terima sikap & layanan family lelaki nie..si gepren nie kononnye nak mcari lelaki yg boleh mbhagiakan dia dlm kehidupan, kesenangan & mmg dia sygkan bopren dia nie tp dia rasakan x der kesudahan dlm phubungan dia org nie..sampai hati leh ckp dia x nampak masa depan yg baik klau mereka bersama..Pergh!! Langsung x kasi si bopren nie peluang nak ckp...Padahal dr td si bopren nie dok asik jeling ke dlm kocek kot dia.

Bile pompuan tu diam jer terus si bopren tu kuarkan benda yg dr tadi dok dlm kocek kot dia..cume tgu masa nak kuar jer..

" I won 20 million" sambil mnunjukkan sehelai kertas..(aku rasa nomboq ekoq kot)

Ha..amik ko...tbeliak bijik mata pompuan tue...

Kesimpulannyer....melepas la pompuan tu nak share 20 million..mesti dlm hati nyesal giller la..klau bopren tu sgup nak terima ok la..klau dia pon kata..hi hi bye bye....babai la ko...

0 comments: