Semangat ku hilang.....

Sunday, January 16, 2011

Betul la kan..pompuan yg sdg ngandung nie emosi dia cpt tersentuh...Aku la tu..

Zulkamil Iqram hanya baru berusia 4 thn 4bln...Tp kdg kala ayat2 & tingkah laku dia tak penah kite duga & jangka budak seusia dia akan lakukan.. 

First time..bukan main lg dia bcite pasai keta bomba angkat aku masuk kubur. Second time masa kami lalu dpan cemetry Kristian & Islam kat Masai..ayat dia " nanti kat sini la Ibu kene tanam kan...."Aduh Kamil...mcm mana la bab nie leh dok ader kat dlm kepala ko nak oi..& third time & i hope this is last from his mouth..last weekend aku terbukak cite yg thun nie kite raya kat pahang kan abang...& ayat yg kuar dr mulut dia " masa tu Ibu hidup lg x?"

Abang...naper la abang leh terpikir pasai tu tentang Ibu?

1 comments:

MariaHoney said...

dengar macam kelakar...tapi masuk jiwa jugak kann...anak ko imaginasi tinggi tol...