Hepi besday Babah...

Thursday, December 22, 2011

Ari nie besday Mr Babah & satu hari blalu tanpa happening situation..Ingtkan nak celebrate best2 ke..surprise ke...Tp kenangan setahun yg lpas masih segar dlm ingatan rasa mcm baru smlm je berlaku tragedi December itu eceh ceh ceh..So aku wish je kat Mr Babah dgn hadiah yg cukup spesel..ant. ikhlas..redha..pasrah..

Yg sedihnye kami x leh celebrate kaw2 anak beranak sbb x der keta..Huk huk..cian sgt hidup tanpa keta nie..Mana keta kami? Kalau org x tau mesti ckp, "aik..laki bini keje pon x mampu pkai keta?" Tak pun kuar statement nie.."x ksian ke kat anak2 bhujan panas?Amik la satu keta murah ke kecik ke?" Urghhh!!Sedap je ckp kan..Yg mnanggung kami laki bini. Tak per la...hari nie kami susah..esok2 kami senang plak..Aper yg dah tjadi tu jd kan iktibar di masa akan dtg..

Kepada Mr JFJ..kami sekeluarga sentiasa berdoa semoga Mr JFJ cepat pulih sepenuhnye..dah rindu sgt nie...7 thn kite harungi suka duka bersama..Tup2..jd plak mcm nie kan..

Dah melalut & lari tajuk plak aku nie..Nie kan N3 besday Mr Babah..x per la..nak wat mcm mana x dpt celebrate ngan Mr JFJ.

So..nie je la yg mampu Ibu & anak2 bg utk Mr Babah..Semoga Mr Babah di panjangkan umur..murah rezeki..Pesanan penaja..hidup umpama roda..bila sng lupa diri x per..jgn lupakan org2 yg sntiasa & tpaksa bkorban utk Mr Babah..Bila dekat bau t**k..bila jauh rindu..cari2..Terima takdir yg telah di tentukan Allah seadanye walaupon x ikhlas..

cake nie Crispus yg pilih...

tgk la cake aper yg Cripus pilih

seb baik leh tukar ke "Happy Birthday"

Santa Claus pon sibok gak..

3 btg lilin..33 thn

besday sape nie?

baik2...tersembor ayaq liuq tu

mmg sedap...esok nak beli lg..

Vastata pon nak gak..
Cake tu mmg sedap...beli kat SDS..rege pon murah RM5.90. Setakat mkan kami 4 branak jer...

Happy besday yg ke 33 thn dari Ibu , Crispus & Vastata.

0 comments: