Mersing Part 6 - Pose Lupa Diri

Friday, February 10, 2012

Se se se kala berkala kala dpt spent time ngan mak2 yg sewel nie mmg havov la..Tak der ekor mata si suami dok jeling2...Tak der uwek huwa..anak2 dok merengek2..nak tu la nak nie la...Pastu mula la kuar aksi lupe diri jap..kuar la citer mulut x der insurance..

Tgk je la aksi2 kat bwh nie...Mau pitam cik abg kite tgk bini2 depa nie dok menggedik sakan..

bkn main lg mak2 nie melompat..mau runtuh tanah 

 wah wah...ala2 bdk terejal je..x puas havoc masa mude mudi dulu ker??

 bkn sng nak wat pose2 nie..

 ala2 cun ketat je kan...

 i single lg tau...mampoih klau asben aku dgr nie

buruk beno muke mak2 nie..seb baik dah kawen..klau blm..mmg kene reject la...

Tp yg penting mmg muke semua sakit otot la asik dok senyum la..mimik muka la..camera plak bkn satu. Mau sorang satu bwk camera..Masa nie aku rasa dah x hirau pndngan staff2 lelaki..agaknye dok ngumpat kite kot over pose. Pose maut x hengat anak laki.

Mersing Part 5 - Skodeng

Huh..!! Bkn sng nak skodeng menatang dok romen2...Asik skodeng org je ka..eh eh eh..mcm biasa plak yek...Tp aku rasa ini menatang x tau malu betul..dah lah wat maksiat di siang hari..kat public plak tu...yg peliknye punye la ramai papa mama razi dok snap2 gambo tot tut tuuuuuuut dia leh wat derk je kan...

 hok mana jante hok mana tino nie??

 pe tgk2??igt nie free show ke?
meme muko x malu toi...astaga...


kan betul...

Mersing Part 4 - Team Building

Nie rupenyer Team Building..maklum le x penah join..Tp yg penting aku enjoy..Lupe jap kat kain baju berbakul2 x lipat..lupe jap kat Little Crispus yg gerenti tgh hyper giller & sure Mak Long Oyen & nenek ko dok bertarzan sakan...Lupe jap kat Little Vastata yg over vastata..Lupe jap kat Mr Babah yg wat muke kelat sbb kene tlg sidai baju. Lupe jap nak kejo Honda Accord aku yg blm kuar kuar..Honda Accord???Pergh!!Igt YBE je leh pkai Honda? Aku nye Honda lg cun tau..Tunggu......


 Chicken dance...keras kematung aku bergelek

 Team Building yg enjoy...

 meme muke2 EQ/IQ/SQ 1..2..3..tolak...

 abis kuar ayat buku ayat pasar karat ayat budushhh dush dush...

 acara rasmi

sebut betul2..Ga....gahhhhhh gah gah gah... 

 Kamil..tlg Ibu pasang puzzle nie...

 nmpk x saper yg main ngelat?

 the best presenter

 rumah saya beso...& de end..we win this game

puas nak tunjuk kat Cik Sue Mek Molek..x phm2..aku cocok gak bijik mata ko Sue..

Mersing Part 3 - Makan Time

Wah...bab makan2 nie semua laju je..mana yg kata nak tido je dlm bilik la..mana yg kata nak diet la..ader yg kata dah kenyang..Tp aku tgk semua turun menketedarah..sedap ke x blkg citer yg penting kite enjoyy....yuuhhhaaaaa...

 kebuloq giller masa nie..tp smpt lg bg pose tu..tarak tahan daaa...

 besh besh...lauk yg sodap seh...

 pemende la yg kelako tu Maria??

 ko nak suap sape tu Cik Sue Mek Molek?

niat di hati nak tido dlm bilik tp..trun gak makan smpai tertido2 

 org lain sibuk mencekik..aku & Jun ttp bg pose control ketat..hehehe

Mersing Part 2 - Check-in Room

Mabuk siot 2 jam dlm, dah le jln lambung2..pastu mcm ular kene ketok je..Balik kg aku yg tempat jin bertendang pon x mabok mcm nie. Sampai je Air Papan Beach Resort muka masing2 dah ketat mcm mak dara anak 5.

yg penting angkut beg kuar dri peyot bas dulu ek...

 muke tensen tgu kunci bilik

pose dulu.. 

bilik yg di kongsi bsama Kak Anne & Maria 

 from our balconi..ngeri aku tgk ombak & air yg keruh
 leh wat kuak lentang & berenang katak nie..

pose mak2 lupe anak laki..

Mersing Part 1 - SWM Trip to Air Papan (04-06 Feb'12)

Since aku join INCHEM sampai la dah tukaq nama ke SWM nie, x penah sekali pon aku join mana2 trip ke team building..adalah dlm 4 thn.

  • Bkn sbb aku x leh join...
  • Bkn sbb Mr Babah nggak mengijinkan...
  • Bkn sbb syg nak tinggalkan anak2 & ketiak masyam Mr Babah...
  • Bkn sbb aku nie antisosial..(pergh!!leh caye ke muka aku nie??)...
  • Tp sbb....
  • Sbb once aku join INCHEM , aku dah miss last trip to PD...
  • Sbb aku masuk lmbt sgt, nak wat cam ner FUNAI x nak releasekan VSS aku cpt sgt...
  • Sbb pastu dah x der trip ke team building...
  • Sbb company dah x der bajet nak enjoy & hu ha hu ha hu ha..ckp je la kedekut, kan sng citer...
  • Sbb aku masuk bwk suwey kot...huk huk huk huk...

Once SWM dah announce kan team building a.k.a trip ke Mersing, mmg aku x lepaskan peluang. Bkn senang nak dpt kunci kebebasan sbg ibu & isteri sekejap. Se se se se kala kala nak ngak enjoy ngan kengkawan kan...


sessi register , amik 2 botol air yg beso gedabak... 

pemende la si Bella nie dok belek? Striking ijo ko.. 

walaupon masing2 ngantuk siot...ttp bg pose control ngantok gilosh..