Free Gift

Thursday, July 12, 2012

Last aku beli Beyond Paradise 2-3 thn lpas kot b4 preknen kan Little Vastata. pastu dah x cukup bajet..klau ader duit lebih pong 10x pikir nak beli ke x..Argh!!! Baik beli baju anak2...Tu la mak kan..sanggup tolak kpntingan sndiri demi anak2..

setia pd yg satu..

Aku pkai BP ni since1st edition lg...ade la kot 8-9 thn lpas..Setia pd yg satu..ayat mmg x leh ubahnye..Pastu aku x penah try bau lain..klau x cukup duit nak beli pong aku akan beli Haiku Avon..tu je la bau yg aku suke & pkai smpai skrg..

Aku bkn nak mnunjuk aku beli BP sbenarnye..Saje je nak share benefit yg aku selalu dpt klau beli perfume ratus2 nie...1st b4 beli aku akn tye dulu ader free gift x? Beg la tu..Pastu nak tgk plak pattern beg tu..Klau x mnarik aku sgup x beli perfume tu..Tgu smpai ader beg yg mnarik..Terukkan...

Pastu aku suka beli kat Metrojaya..Sbb? Ade point satu hal la..leh redeem voucher..Klau beli RM100 ke atas dpt voucher lg..Yg pnting ader byk free gift la..Klau beli kat Jusco..ader gak free gift tp x byk.

Yg tarak tahan tu siap offer lg klau aku x minat beg tu aku boleh pilih maskara & gincu ganti beg tu..Masalahnye klau time dia offer tu mmg maskara & gincu aku dah abes mmg tadak tolak punyer la...Tp baru lpas beli..Nak simpan lama2 kang expired plak.

Tgk la free gitf yg aku dpt kali nie.

buat koleksi beg je....

 
voucher nie valid smpai 18hb Jul je..nak rembat ape la kat Metrojaya tu..

segala cream muka ade...

So aku suggest better korang pilih tpt sikit klau nak beli kosmetik..Cari kaunter yg byk kasi free gift...Mcm aku nie beli baju selai pon mtak paper bag lawa. Hampeh...

0 comments: