Iftar 21 - Abah Beriani BBU

Monday, August 13, 2012

Last Week gi bukak posa kat Abah Beriani. Nie dah 2nd time aku bukak posa kat sini. Rege pon ok RM25 sorang. Yg buat aku suke repeat kat sini sbb lauk daging & kambing dia mmg marbeless & lembut. Ade nasi tomato , nasi arab , nasi beriani. Ayam masak merah/sambal , daging & kambing , dessert & mcm2 lg la malas aku nak sebut semua jenis lauk tu. Pie rasa sndiri. Walaupun lauk , dessert & buah2an x der la 10-20 jenis , tp mmg puas hati.

nice decoration

lawa x dia balut kerusi..kalerful gitu

pinggan makan aku

aku sorang ja minum nie..

acar mesti ader..fevret aku


Dah ujung2 ramadhan nie x pie dah kut repeat kat Abah Beriani. Maybe bukak posa kat shopping mall je la..Alang2 shopping , kite makan ala kadar je la...Ye ke....??

0 comments: