Shopping Sampai Kering

Sunday, August 12, 2012

Mlm td jenjalan cari handbag utk mak Sega & mak Tepen & baju raya utk ank2 kat Jusco Tebrau tpndang plak bracelet2 kat tepi escalator 2nd floor. Belek punye belek mcm nak beli tp nanti dulu la..gi beli handbag dulu la. Settle urusan beli handbag , aku terus gie beli bracelet siap sambar 2 lg. Bkn aku yg nak pkai pong..aku dah ade satu.

simple &nice

for Mai Bukit Aman..hehehe..jgn mare eak...

for Nurul

Tgk handbag byk betul less smpai 70% pong ader. Tp rege asal mcm nak logik la plak..Bile otak jahat aku nie dok kira2 klau dah less pong mcm rege sebenar. Tp round punye round nak cari yg sesuai atas permintaan mak2 nie..So dpt la sambar mcm yg kat bawah nie

utk mak Tepen..nmpk ala2 mak datin sikit

utk mak Sega..sng mak nak galas kepit celah ketiak

Pas dah settle beli handbag gie cari baju2 raya utk ank2 plak..Wow....byk nye less less nie..wallet aku pong ber less less...Tp demi ank2..abes duit pong x per...Aku amik brand MIKI sbb pattern dia lawa2 & less pong jejak 50%-70% gak..berbaloi baloi....

short jeans for Crispus boy

jeans for Crispus boy

jeans for Vastata boy

short jeans for Vastata

Crispus boy dah byk t-shirt yg bru beli, so kali nie aku beli sehelai je

for Vastata boy

sock for Crispus & Vastata

Tp kasut utk ank2 aku x beli lg...Memandangkan diaorg raya ngan babah dia thn nie , bior la babah yg beli ikut taste dia. 


0 comments: