Body Shop

Saturday, September 29, 2012

Kbykkan make up aku brand Body Shop cume terselit sipi ja brand lain..Mmg dari zaman sek. lg dah guna Body Shop, serasi la tu. Bkn nak cite psal Body Shop sgt tp kegilaan aku pd mende2 yg berunsurkan bag. Tak kire le pepe bag pong.

Niat masuk Body Shop cume nak beli mascara, alang2 mascara pong dah nak abes. Pastu nak clearkan RM15 voucher Body Shop. Haa...dari luaq lg dah set nak beli mascara je tau...mascara ja....


Haa..nie la mascara yg x waterproof. Dah x kuasa nak cuci bulu mata i klau pkai yg waterproof nie...Sales girl tu kata pakai mascara nie bulu mata gerenti big volume, aku pkai x big volume pong...biasak ja...Ceh!! Semah tertipu daaaa.Seb baik la beli pkai voucher, untung i 15 hengget.

Tup tup..kat kaunter sales girl tu leh offer plak travel bag nie..Dah Si Semah nie gilak beg, amik la satu. Sekali nak byar, mak hang..tu dia 50 hengget la plak..Isk..Berbaloi ka? Tp dah sales girl tu print resit..Bayaq ja la....








Seb baik bag multi side. Leh tukaq2 luaq dlm..Ok la tu siap tu siap ade free gift shower gel & body lotion. Siap leh pilih2 lg nak bau yg mcm mana. Nie dpt lg voucher 15 hengget. Otak dah pikiaq nak sambar apa plak pasnie..Balik nie check dulu make up apa yg dah nak abes noh..Siap lah pasnie apa plak yg aku nak rembat.


Nie la shower gel & body lotion yg aku pilih. Masalahnye aku pong x tau bile masa aku nak guna menatang2 nie..Simpan je la..Kut2 SW nak anto aku gi US leh la bwk kan..Perh!! Berangan la ko George segala George nak sponsor hang pi US.

Dia jeles ka...

Wednesday, September 26, 2012

Aku cume penah jumpa dia sekali je masa open house..So x byk sgt yg aku tau pasai dia..Aku pong x tau kewujudan dia sblm tu tp sbb ader org dah story pasai dia, aku dgr je la...

Tp sbyk mana dia tau tntang aku, aku x pasti..Selalu gak la aku curi2 tgk fesbuk dia...Mula2 x caye gak..Setakat dgr mulut org malas la aku nak amik pot.

La....byk betul luahan hati dia...Ade yg aku terasa sbb mcm tuju kat aku ja...Apa la salah aku kat dia nie..Tak pasai2 aku boleh terselit sikit di celah2 kesedihan hati dia..Bila dah jd mcm nie aku kene recall blik dari awai..Bru tingat sikit2 ada org mention nama aku kat dia kebetulan aku tdengar..

Tak pa la..nak wat mcm mana, aku bkn sengaja nak wujud pong dlm hidup dia..Tp kite nie hidup berkawan, klau ade salah sorang kaum kerabat ko yg jd org2 dlm hidup aku, x kan aku nak tolak. Yg penting aku x usik pong hati dia kan....

Sihir

5.25pm..masa nie la nak pgil aku turun bwh tgk container...ish..geram betul..aku dah wat 5S nie sbb EC dah sound meja aku dah mcm meja YBE..

5.35pm cpt2 msuk opis shut down PC pastu terus mencecet turun tga touch & go lari tkedek2 gie keta start enjin...takdan 1 minit dah masuk gear D pastu terus jln daaa...Sampai umah terus lari msuk bilik salin mandi manda..carik bju yg sesuai turun bwh papadaddy dah tgu pecut terus gie Desa Bakti Tmn U

Pasai pa aku kelam kabut sgt nie? Sbb2 adalah spt di bwh...-

  • dah jnji dgn Pura & Rahim mesti smpai b4 Isyak..seb baik la cuti2 wanita..leh la xkius x solat kan..
  • jln sure heboh jem nenas jem stoberi la..
  • pasai Rahim dah amik apoimen nak jumpa sorang yg pndai bab2 sihir
Aku bkn la yg jenis yg mudah caye mende2 tuju2 kasut tuju2 bola nie..Tp mngenangkan kengkawan opis dok suh aku pie berubat...Aku pong dah rasa lain mcm..Pie gak la cari sesapa yg pndai bab2 nie. Yg penting pkai ayat2 Allah..Kang ader gak salah amal, mata tbeliak plak nak mati.

Mula2 cuak gak tp bile si Pura pong mcm x sedap bdn, leh la wat teman gie brubat sama2 kan..Pura no 3 aku no 4. Ape yg aku nmpk ant Pura tu bior la rahsia Allah..Yg aku nak story psai aku je ha...

Pejam mata..tarik napais..rilex yea...aku dgr sebutir2 dia baca..siap aku pong follow sikit2..Ade gak meremang bulu roma tp ok la lg...

Dah selesai..rasa2 ade x yg x kene ngan saya nie? Mmmm..puan ok lg..kuat jugak puan nie...yg pnting setiap kali lepais solat baca ayat kursi wat pelindung kite yea...

La...mcm tu je...mmm..jom arr blik..peyot pong dah lapo...