Dia jeles ka...

Wednesday, September 26, 2012

Aku cume penah jumpa dia sekali je masa open house..So x byk sgt yg aku tau pasai dia..Aku pong x tau kewujudan dia sblm tu tp sbb ader org dah story pasai dia, aku dgr je la...

Tp sbyk mana dia tau tntang aku, aku x pasti..Selalu gak la aku curi2 tgk fesbuk dia...Mula2 x caye gak..Setakat dgr mulut org malas la aku nak amik pot.

La....byk betul luahan hati dia...Ade yg aku terasa sbb mcm tuju kat aku ja...Apa la salah aku kat dia nie..Tak pasai2 aku boleh terselit sikit di celah2 kesedihan hati dia..Bila dah jd mcm nie aku kene recall blik dari awai..Bru tingat sikit2 ada org mention nama aku kat dia kebetulan aku tdengar..

Tak pa la..nak wat mcm mana, aku bkn sengaja nak wujud pong dlm hidup dia..Tp kite nie hidup berkawan, klau ade salah sorang kaum kerabat ko yg jd org2 dlm hidup aku, x kan aku nak tolak. Yg penting aku x usik pong hati dia kan....

0 comments: